X

Kan vi bruge kunsten i vores liv og hvordan udvikler den os?

Foredrag og debat med Lisbet Lautrup

Mandag den 18. november kl. 19.00

Gasværket, Byleddet 2C

Entré: 75 kroner

Er kunst en kærkommen pause fra virkeligheden – eller er det en mulighed for at komme tættere på den virkelighed, vi tror, vi kender? Og hvorfor overhovedet gå ud og møde kunsten, når den kan komme til dig gennem din smartphone eller tablet?

Under overskriften ”Hvordan bringer kunsten os tættere på virkeligheden”? vil Lisbet Lautrup reflektere over, hvordan teater og andre kunstformer kan løsrive os fra de vante forestillinger om verden og tilværelsen – og måske tilbyde os nye perspektiver på både det velkendte, og det vi kæmper med at forstå.

Lisbeth giver et oplæg til den diskussion, vi inviterer dig til at deltage i.

 

Om oplægsholderen:

Lisbet Lautrup er dramatiker, instruktør og uddannet dramaturg.

Hun har i 24 år været medlem af ledelsen for Gellerupscenen og var også med, da vores lokale teatergruppe VesterGasværk blev etableret i 1995. Her instruerede Lisbeth de første forestillinger – bl.a. John Mogensen-kabaretten ”Så længe mit hjerte slår”, der blev opført for fulde huse på Gasværket og fik flot omtale i pressen.

Lisbet er i dag formand for Vilhelmsborg Festspil, der i juli har premiere på den ikoniske Musical FAME. Hun er desuden tilknyttet Aarhus Litteraturcenter og har været med til at arrangere den internationale litteraturfestival ”Litterature Xchange, der blev afholdt for nylig.