X
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

SamtaleSalon03: Andreas Rasch Christensen // Facebook eller fodboldstøvler – hvem vinder kampen om fritidslivet?

torsdag 23. januar 2020 kl. 19.00 21.30

Denne aften vil temaet om frivillighed debatteres ud fra erfaringerne med Brabrand IF, men det vil også blive diskuteret i relation til alle mulige andre typer af foreninger. Hvad vil det sige at være frivillig? Hvad betyder frivillige foreninger for børn, unge og voksnes dannelse? Hvordan rekrutteres endnu flere frivillige hænder? Skal der stilles krav stilles krav til frivillige og i givet fald hvilke? Hvordan leder man foreninger baseret på frivillighed?

Disse og andre typer af relevante spørgsmål kan drøftes i løbet af aftenen, der vil foregå som en vekselvirkning mellem korte oplæg og diskussion ved bordene. Samtidig vil der være lidt godt til ganen. Alle er velkommen, uanset om man gerne vil deltage i debatten eller bare lytte.

Andreas Rasch-Christensen er forskningschef ved VIA University College, hvor han bl.a. beskæftiger sig med dagtilbuds- og skoleområdet. Han er også bestyrelsesmedlem i Brabrand IF, og endelig så deltager han i en DBU-udviklingsgruppe, der skal fremme bredde-fodbolden i Århus.

Han har således på flere måder beskæftiget sig med frivillighed som en afgørende del af dansk foreningskultur.

75DKK

Brabrand Aarslev Kirker

8626 0645

KulturGas

Brabrand Idrætsforening

Brabrandhallen

Engdalsvej 86-88
Brabrand, Region Midtjylland 8220 Danmark
+ Google Maps
https://brabrand-hallen.halbooking.dk/newlook/default.asp?f=skiftprefix